fbpx

Frissen a farmról

Fontos számunkra, hogy a Holnemvolt Farm termékek a helyben megművelt földekről származó helyben termelt takarmánnyal táplált tehenek kiváló minőségű extratejéből, kíméletes eljárással, helyben készüljenek.

Helyben megművet földekről származó termékek

Helyben termelt takarmánnyal táplált tehenek kiválő minőségű tejéből

Helyben készült termékeket készítsen a vásárlóknak

A Holnemvolt Farm filozófia

Elsődleges célunk olyan tejtermékek előállítása, amelyek méltók az „élelmiszer” elnevezésre! A Holnemvolt Farm termékek az emberi test táplálására szolgálnak és kiváló élettani hatásmechanizmussal rendelkeznek. Ezt a tulajdonságot csak úgy tudjuk megőrizni, ha megtartjuk a termékek élő anyag mivoltát (jótékony élőflórák, enzimek, baktériumok stb.).

Mindezt úgy érjük el, hogy alacsonyabb hőmérsékleten pasztörizálunk, nem pedig ultra magas hőfokon, ahogyan azt a hosszú eltarthatóságú termékek esetében teszik. Így az egészség érdekében megmaradnak a hasznos összetevők, amelyek segítik az emésztést, a gyomor regenerálását, a vérnyomás és koleszterinszint csökkentését és a csontritkulás megelőzését.

Minőségi termékek

Célunk, hogy a Holnemvolt Farm márkanév vásárlóink számára valódi garanciát jelentsen.

  • A Cégcsoporthoz tartozó Borjádi Zrt. tehenészetből szerezzük be a nyerstejet, mert ott biztosan megkapja a kiemelt figyelmet.
  • A legmodernebb gépészettel felszerelt, 2018-as év végén átadott tejüzemben készüljenek a Holnemvolt Farm termékek.
  • Kiválóan képzett munkatársakkal, a legszigorúbb higiéniai tanúsító rendszereknek megfelelve dolgozzunk.
  • Társaságunk elkötelezett a minőség mellett.
  • Jól felszerelt labor és informatikai háttér garantálja a termék minőségét és biztonságát.
  • A termékfejlesztési, kereskedelmi és marketinges csapatunk figyel a vevői visszajelzésekre, igényekre és a piaci elvárásokra. A legjobb tudásunk szerint felelünk meg a mai tejtermékpiac magas minőségi elvárásainak.

Környezettudatosság

Társaságunk jelentős figyelmet szentel a környezettudatos gazdálkodásnak.

  • A tehenészetben, mind a feldolgozó ágazatban megújuló energiát alkalmazunk.
  • Állatainkat a helyben levő földeken megtermelt takarmánnyal tápláljuk.
  • A környezeti terheléstől mentesen szállítjuk a nyerstejet.
  • Tudatosan nem használunk pálmazsírt, amely kiemelten veszélyes az őserdők állat és növényvilágára.

Lokális gazdálkodás

Cégcsoportunk lokálisan működő gazdasági vállalkozásokra épül. Teljes termelési lánccal vagyunk jelen a magyar mezőgazdaság, állattenyésztés, tejfeldolgozás és kereskedelem színterén.

Jelenleg közel 1500 hektáron gazdálkodunk a Mohácsi kistérségben. A Bóly és Villány közötti területeken termelt takarmánnyal 500 tehenet és több mint 450 növendék borjút táplálunk. Állataink napi szinten 15 ezer liter tejet adnak, ellátva ezzel a 2018-ban átadott új tejfeldolgozó üzemünket, ahol a Tobi termékek készülnek.