fbpx

Hogyan vigyázhatunk egészségünkre?

Fogyasszunk immunerősítő, tápanyagban és vitaminokban gazdag ételeket. A sok friss gyümölcs és zöldség mellett a tejtermékekről se feledkezzünk meg! Már napi fél liter tej, vagy ennek megfelelő kalciumtartalmú tejtermék (5 dl joghurt vagy kefir, 10 dkg sajt) fedezi a felnőttek napi kalciumszükségletének nagy részét, a tej ugyanis gazdag A-, B-, D- és E-vitaminokban, magas a kalciumtartalma, valamint gazdag ásványi anyagokban és nyomelemben is.

A Tobi tejet és tejtermékeket azonnal feldolgozzuk, kíméletes eljárással pasztörizáljuk, így valóban friss marad és megőrzi magas tápanyagtartalmát!

A csontok és fogak megfelelő fejlődését a tejtermékek fogyasztása segíti elő. A tehéntejben található kalcium és ásványi anyagok beépülnek a csontozatba, megakadályozva a korai csontritkulás és gyakori csonttörés kockázatát. Gyermekkorban a tejtermékek fogyasztása csak segíteni tudja a megfelelő fejlődést. Tehéntejet és tejterméket 3 éves kortól adjunk a gyerekeknek, minden nap, naponta akár többször is.

Tej, sajt, túró, kakaó vagy joghurt formában változatossá és egészségessé tehetjük a gyerekek és magunk étkezését!